mirza mirza .

mirza

بررسی علل و میزان ضایعات آرد و نان های مختلف


بررسی علل و میزان ضایعات آرد و نان های مختلف

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 13   بررسی علل و میزان ضایعات آرد و نان های مختلف www.prozhe.com مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، کرج اول جاده ماهدشت روبروی ترمینال تلفن: 2705242، 2708359، 2705320 – 0261 دورنگار: 2706277- 0261 برگرفته از: طرح ضایعات گندم در تولید و مصرف دکتر بهمن یزدی صمدی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران چکیده این مطالعه به منظور بررسی میزان ضایعات آرد و نان ها در نانوائی ها و در حین مصرف و ارتباط آن با کیفیت ماده اولیه، نوع نان، نحوه تولید، پخت و مصرف در سه استان تهران بدلیل تنوع نان ها، خوزستان بدلیل حداکثر تولید نان بصورت تافتون و در استان گلستان بیشتر بصورت بربری انجام گردید. این بررسی ها از آذرماه 1380 طبق پرسشنامه های مختلف (پرسشنامه مربوط به خانوار مصرف کننده، پرسشنامه عمومی مصرف کننده، پرسشنامه اختصاصی مصرف کننده) با 286 سئوال به اجرا در آمد. در عمل هم برای یادداشت برداری و آمارگیری از ضایعات نان ها اول هر ماه با تحویل پلاستیک های رنگی به منازل، نان خشک های هر ماه به تفکیک، لواش، بربری، س ...

The post بررسی علل و میزان ضایعات آرد و نان های مختلف appeared first on میرزا فایل.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۱۸:۴۴ توسط:mirza موضوع: نظرات (0)